Известие

Collapse
No announcement yet.

Здравейте колеги!Реших да мина на 156-ца!Дайте съвети

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Мерси колеги - зарежете километрите - то си е въпрос на късмет!

Я кажете какви са цените на ангренажните комплекти за бензин и дизел и на колко км трябва да се сменят ремъка и ролките!

Comment

да сигурен съм за километрите
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от alfa155Q4
        Мерси колеги - зарежете километрите - то си е въпрос на късмет!

Я кажете какви са цените на ангренажните комплекти за бензин и дизел и на колко км трябва да се сменят ремъка и ролките!
        колега използвай търсачката моля
        има изписано тонове по тези въпроси
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
          Добре, няма да споря.
          Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от търтей
            е се пак за нафтата по моеш да познаеш реално на колко е. за бинзиня просто трябва да си сигурен че не са реални освен ако не я земеш смазана та да не са се занимавали да я връщат.. ма да не почваме пак темата за реалните километри...
            Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
            sprint tropheo
            155/1.8
            156/2.0 Selespeed

Comment

Аз за 1 година съм навъртял 3000 км 10 години 30 000 що да няма и други като мен
              156 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от Violator
                Аз за 1 година съм навъртял 3000 км 10 години 30 000 що да няма и други като мен
                Така де!
                И аз въртя по 5000 на година!

Има и такива коли, които са на 50, 60 хил. км. и са на по 10 години, ама то е едно на милион да Уцелиш такава!
                А и ако има - то си я вкарват за познати хора, а не за масовия пазар!

Comment

Едно малко допълнинение, понеже гледам и за това е писано-според мен бягай, ако педалите са НЕзтъркани, значи предишните са се скъсали и са сменени , това не е критерий голям, иначе повечето съвети са правилни.
                  Като цяло ако ти е първа кола и не си голям разбирач, колкото и да гледаш, все ще те минат, та направи и една диагностика в доверен сервиз или човек.
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от alfa155Q4
                    Първоначално публикувано от Violator
                    Така де!
                    И аз въртя по 5000 на година!

Има и такива коли, които са на 50, 60 хил. км. и са на по 10 години, ама то е едно на милион да отцелиш такава!
                    А и ако има - то си я вкарват за познати хора, а не за масовия пазар!
                    аз пък въртя па 40-50к е как мойта кола да е на 8 год и да е на 130 хиляди
                    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                    sprint tropheo
                    155/1.8
                    156/2.0 Selespeed

Comment

Working...
                    X